projectcoördinatie

Projectcoördinatie

Een coördinator werkt als dé tussenpersoon voor de verschillende betrokkenen tijdens het bouwproces van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De coördinator volgt zodoende de correctheid van de werken en de planning op, waardoor de werken mekaar naadloos opvolgen. Dit voorkomt kopzorgen en werkt kostenbesparend voor iedere partij.

Projectcoördinatie van A tot Z

projectcoördinatie

Voor elk uit te voeren item of bestek worden prijsvragen uitgestuurd naar potentiële aannemers. De offertes worden vergeleken en besproken met de opdrachtgever, klant of investeerder.
BCB bvba stelt de uitvoeringsplanning op en bespreekt deze met het werfbestuur, alsook met de aannemers die de werken uitvoeren.

Door regelmatige werfbezoeken wordt de kwaliteit en de verwerking van de gekozen materialen gecontroleerd. Zo vinden tijdens de werkzaamheden uitgebreide werf- en de financiële rapportering plaats. Op het eind van de maand worden de vorderingsstaten van de diverse aannemers nagezien op correctheid en wordt aan het bestuur groen licht gegeven tot betaling.

Contacteer BCB

projectcoördinatie

Projectcoördinatie van:

  • Gezinswoning
  • Meergezinswoningen
  • Kantoorgebouwen
  • Tertiaire gebouwen
  • Industriële projecten

Ga verder naar VeiligheidscoördinatieNieuwbouw & Renovatie.