over ons

Over ons

BCB bvba is een familiebedrijf uit Gent gespecialiseerd in twee takken: bouw & controles.BCB bvba – Enkele kernwaarden

over ons

Deze woorden beschrijven het familiebedrijf BCB bvba het best:

‘Correct’ in de breedste betekenis van het woord. Uiteraard correct tegenover klanten maar wij gaan nog verder. BCB bvba is duurzaam en ecologisch gekleurd en snoeit al jarenlang in de kosten en energiebehoeftes van alle betrokken partijen van het proces. Dit vervullen we door het geven van correct advies, opvolging en productkeuze.

‘Alertheid’ typeert ons ook, omdat anders ons bedrijf geen overlevingskans op langere termijn kan kennen. Ons team volgt nauwlettend de evoluties op van de bouwmarkt, waardoor onze klanten de meest up-to-date oplossingen aangeboden krijgen. Het is deze alerte vorm van kennisverwerving en het gebruik ervan, die ons differentieert van andere bedrijven.

‘Symbiose’ tussen bouw en controle. Geen van onze bedrijfsactiviteiten is een losstaand domein binnen onze structuur. Problemen die naar boven komen bij een van onze controles, kunnen wij van een oplossing verschaffen via onze decennialange ervaring met kleine en grote bouwwerkzaamheden. Omgekeerd voeden de ontwikkelingen inzake luchtdichtheid, isolatie, ventilatie en akoestiek onze (ver)bouwmethodieken tot steeds hogere performantie.

over ons

Sinds de oprichting in 2000 heeft BCB bvba steeds gestreefd naar een groeiend kwalitatief takenpakket om aan te bieden aan haar klanten.

De eerste jaren werden verschillende gezinswoningen neergepoot en werden projectcoördinaties uitbesteed aan ons team, door aannemers die hun opdrachten liever wensten te outsourcen. Tevens werd de opdracht voor de veiligheidscoördinatie van zowel particuliere als tertiaire gebouwen opgestart.

De laatste jaren werd het aanbod gevoelig verhoogd met onder meer adviesverstrekking en metingen voor akoestische, luchtdichtheid– en isolatiewerken, vochtbestrijding en thermografie

 

Hierbij vindt u onze verkoopsvoorwaarden.