Bouwadvies & Opleidingen

Hulp nodig?

Speak with a human to filling out a form? call corporate office and we will connect you with a team member who can help.

+32 9 228 86 62

Vraag uw offerte aan voor Bouwadvies & Opleidingen


Vooraleer te bouwen, te renoveren of te controleren dient men op de hoogte te zijn van de huidige wetgeving, eisen en bouwmethodieken. Dit vraag een continue vorming en bijscholing van onze medewerkers in de verschillende bouwdomeinen.

Infosessies

B.C.B. biedt infosessies aan over onder meer correct isoleren, luchtdicht bouwen, akoestische en ventilatiecontroles. Opsporingstechnieken zoals thermografie, vocht- en luchtdichtheidscontroles kunnen ook aan bod komen.

Deze zijn van groot belang voor de nieuwste bouw- en renovatiemethodieken volgens de huidige en toekomstige eisen. Wij stemmen steeds ons advies en vorming af op zowel particulieren als professionelen.

Bouwadvies & Opleidingen

Onderwerpen

We behandelen met plezier volgende onderwerpen:
» Totaalrenovaties
» Plaatsing isolatie
» Isolatiecontroles
» Luchtdichtheid
» BlowerDoortest
» MultipleFan-metingen
» Thermografie
» Controle van ventilatiesysteem
» Vochtopsporingen
» Akoestische onderzoeken
» Duurzame bouw en renovatietechnieken
» Passief- én BEN-bouwen
» Winnen op de energiefactuur
» E-peil punten besparen

Bouwadvies & Opleidingen
Bouwadvies & Opleidingen

Gastspreker

Als gastspreker en lesgever bij opleidingscentra zoals Syntra, IFAPME, WTCB probeert B.C.B. bvba de bouwondernemingen, architecten en productleveranciers klaar te stomen voor 2020. Duurzaam bouwen en renoveren is onze boodschap.