Projectcoördinatie

Hulp nodig?

Speak with a human to filling out a form? call corporate office and we will connect you with a team member who can help.

+32 489 993 397

Vraag uw offerte aan voor Projectcoördinatie


Een coördinator werkt als de tussenpersoon voor de verschillende betrokkenen tijdens het bouwproces van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De coördinator volgt zodoende de correctheid van de werken en de planning op, waardoor de werken mekaar naadloos opvolgen. Dit voorkomt kopzorgen en werkt kostenbesparend voor iedere partij.

Projectcoördinatie van A tot Z

Voor elk uit te voeren item of bestek worden prijsvragen uitgestuurd naar potentiële aannemers. De offertes worden vergeleken en besproken met de opdrachtgever, klant of investeerder. BCB bvba stelt de uitvoeringsplanning op en bespreekt deze met het werfbestuur, alsook met de aannemers die de werken uitvoeren.

Door regelmatige werfbezoeken wordt de kwaliteit en de verwerking van de gekozen materialen gecontroleerd. Zo vinden tijdens de werkzaamheden uitgebreide werf- en de financiële rapportering plaats. Op het eind van de maand worden de vorderingsstaten van de diverse aannemers nagezien op correctheid en wordt aan het bestuur groen licht gegeven tot betaling.

Projectcoördinatie

Veiligheidscoördinatie van

» Gezinswoningen
» Meergezinswoningen
» Kantoorgebouwen
» Tertiaire gebouwen
» Industriële projecten

Projectcoördinatie

We hebben openstaande vacatures! Kijk snel!

Interesse in een jong en dynamisch controle team? Neem dan een kijkje op onze job pagina en wie weet vind je jouw volgende job!