Nieuwbouw

Hulp nodig?

Speak with a human to filling out a form? call corporate office and we will connect you with a team member who can help.

+32 489 993 397

Vraag uw offerte aan voor Nieuwbouw


BCB bvba realiseert zowel nieuwbouwprojecten als sleutel-op-de-deur-projecten. In nauw overleg met de architect, studiebureau, en de veiligheidscoördinator wordt uw project deskundig uitgevoerd. Een keuze voor duurzame oplossingen en materialen garandeert u een gezond en aangenaam binnenklimaat, voor een jarenlang zorgeloos genieten.

Bouwen met het oog op 2020

BCB bvba bouwt volgens de huidige normen, de architecturale plannen en de adviezen van externe studiebureaus. Door het houden van regelmatige werfvergaderingen wordt tijdig afgestemd met de klant, teneinde de werken volgens de verwachtingen te laten verlopen. Met controlemetingen als thermografie en luchtdichtheidsmetingen wordt een optimaal rendement van de woning en zijn technieken bekomen.

BCB bvba voert zowel massiefbouw- als houtskeletbouwprojecten uit. Van funderingswerken tot tuinaanleg.

Nieuwbouw

Bouwactiviteiten

BCB voert volgende (nieuw)bouwactiviteiten uit:
» Massiefbouw
» Houtskeletbouw of HSB-woningen
» Kantoor- en industriële projecten
» Afbraakwerken
» Stabiliteitswerken
» Gevelbekleding
» Isolatiewerken
» Akoestische werken
» Gyproc-werken en binnenmuren
» Binnenafwerking
» Vloer- en wandtegels
» Binnen- en buitenschrijnwerk

Nieuwbouw
Nieuwbouw

Onze werven worden bij oplevering aan de nodige controles onderworpen zoals thermografie en/of luchtdichtheidsmetingen voor een correct en optimaal rendement. Een correcte opvolging en degelijk advies werkt kostendrukkend voor elke partij.

We hebben openstaande vacatures! Kijk snel!

Interesse in een jong en dynamisch controle team? Neem dan een kijkje op onze job pagina en wie weet vind je jouw volgende job!